BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Västmannagatan 84

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • 6.500.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende anno 1902 med optimal planlösning och generös takhöjd samt anslutning via altandörr till mysig grönskande innergård på bästa adress mitt i hjärtat av Vasastan.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i absoluta toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch och tvättmaskin. Rogivande Master Bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Ett ytterligare sovrum som är perfekt för barnen eller som gästrum/arbetsrum.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåning. Innergården upplevs som en pittoresk grönskande oas mitt i stan. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Sekelskiftesboende anno 1902

- Toppfin och ljus

- Generös takhöjd

- Bästa adress mitt i hjärtat av Vasastan

- Altandörr med anslutning till mysig innergård

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Stabil Brf