BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Vattenledningsvägen 51, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 3642
  • 2940
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trivsamma 2:a med alla kvadratmetrar på rätt plats. Nyrenoverade ytskikt, härligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i attraktiva Midsommarkransen med närhet till kommunikationer, restauranger och parker.

- Högst upp huset
- Fönster mot lummig innergård
- Charmig funkislägenhet
- Optimal planlösning
- Nyrenoverade ytskikt
- Gott om förvaring
- Stabil förening med låg belåning
- Tunnelbana runt husknuten
- Belägen i populära Midsommarkransen

I hallen finns goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i tre inbyggda garderober samt en stor skjutdörrsgarderob. Precis utanför entrédörren finns även ett tillhörande vindsförråd för ytterligare förvaring. Ljus ekparkett på golvet som är genomgående för hela lägenheten.

Vidare in i rummet möts man av ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Rummet är lättmöblerat och här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Köket renoverades 2016 och är utrustat med kyl/frys, diskho, induktionshäll, integrerad mikro, ugn och fläkt. Förvaring i skåp med vita skåpsluckor. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och även här finns en inbyggd garderob. Fönster mot föreningens lugna innergård. Badrummet är helkaklat med vitt klinkergolv och vitt kakel. Här finns wc, handfat, spegelskåp, badkar och handdukstork.

Välkomna på visning!