BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Metargatan 13

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 3058
  • 4775
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och ljus tvåa i vacker fastighet anno 1931 med hörnläge på bästa adress precis intill Sofo med öppen planlösning och tilltagen takhöjd samt underbart läge helt utan insyn med ytskikt, kök och bad i toppklass!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Lägenheten är smakfullt renoverad med mycket högt ställda krav på utförande och material. Allt känns nytt och fräscht! Här finner du vackra snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från två väderstreck. I lägenheten finns även flera smarta förvaringslösningar.

Exklusivt kök med bänkskivor i vit carraramarmor och gott om arbetsytor samt skåpsförvaring, moderna integrerade vitvaror i form av bl.a. inbyggd diskmaskin, kyl/frys, ugn och induktionshäll. I vardagsrummet finns goda sällskapsytor och här inne är rymden extra påtaglig med en härlig takhöjd samt stora vackra spröjsade fönster som släpper in magiskt ljus. Sovrummet är stort och rymmer utan problem en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Läget inne på gården ger ett ostört rum där drömmar kan sväva fritt. Badrummet är stilrent renoverat och utrustat med dusch, handdukstork och tvättmaskin.

- Toppfint och ljust drömboende
- Öppen planlösning
- Hörnläge med magiskt ljusinsläpp
- Bästa adress precis intill Sofo
- Tilltagen takhöjd
- Exklusivt renoverad med fiskbensmönstrad parkett i alla rum
- Kök, bad och ytskikt i toppklass
- Smarta förvaringslösningar
- Välskött fastighet och stabil Brf

Omsorgen om detaljer skapar en bostad som är något alldeles extra - helt underbart! Den här dröm-pärlan måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!