BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mälarhöjden

Ugglemossvägen 2

  • 6 rum och kök
  • 138 kvm
  • 9.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu behöver ni inte leta längre, denna fantastiska villa med 50-talscharm i Mälarhöjden kan bli ert!

Detta hus från 50-talet är uppdelat på tre våningar och disponerar totalt ca 252 kvm, varav ca 138 kvm är boyta, vilket gör att alla i familjen har möjlighet att få sitt eget utrymme. Härinne öppnar sig fantastiska ytor och stora fönsterpartier vilket ger ett hem där solens strålar alltid är närvarande.

De senaste 30 åren har huset kontinuerligt genomgått renoveringar och förbättringar med varsam hand. Detaljer från 50-talet har medvetet bevarats för att behålla den speciella charm och karaktär som hör den byggperioden till. De många ekdetaljerna skapar en varm och ombonad känsla. Söker ni ett boende där ni vill kunna leva med dagens moderniteter men samtidigt vila ögonen på historiken, då har ni kommit helt rätt.

Huset har vattenburet system som värms upp med bergvärme vilket ger er en kostnadseffektiv uppvärmning av boendet.

Från vardagsrummet tar ni er ut till den underbara altanen i sydvästläge som flödar i sol sommartid. Börjar det regna kryper ni in i det inglasade uterummet. Här trivs både ni och blommorna.

Några trappsteg ner från altanen ligger den underbara plana trädgården. Gräsmattan inbjuder till spring och lek, och kanske en studsmatta om man så vill. Här finns blommor och buskar som ger blomsterprakt från tidiga våren till sena hösten, uppvuxna äppelträd och vinbärsbuskar. En varm sommarkväll är känslan i den prunkande trädgården svårslagen.

Förutom allt detta så har huset vackra trägolv, goda sociala utrymmen och öppen spis. Här finns stora möjligheter att utforma ett boende precis som ni själva vill, endast fantasin sätter gränserna.

Fastigheten omfattar även en rymlig, ljus och fräsch källare med en väl tilltagen tvättstuga, dusch, matkällare, toalett, två hobbyrum samt en oinredd del som tidigare var två garage, nu med groventré.

Detta charmiga hus måste upplevas på plats, visst ses vi på visning?