BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norrmalm - Östermalm

Regeringsgatan 85A, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 121 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett utmärkt läge på Regeringsgatan mitt emot Nalen, högt upp och med hörnläge i en ståtlig fastighet från 1929, erbjuds nu en drömlik våning om 121 kvm om fyra rum och kök med en låg månadsavgift på bara 3 484 kr/mån. I ett av de finaste husen här har jag förmånen att presentera ett magiskt boende med tilltalande planlösning och påkostade materialval blandat med de klassiska attributen vilket ger ett boende för dig med högt ställda krav.

Känslan av tjugotal är påtaglig redan vid entrén, tunga vackra dörrar och ett fantastiskt fint trapphus som direkt ger en positiv känsla. Lägenheten är smakfullt renoverad med stor finess och omsorg om detaljerna. Fiskbensmönstrad ekparkett och väggar i ljusa nyanser följer i alla rum och bildar en enhetlig grund och känsla. Takhöjden är imponerande på 2.85m och de vackra spröjsade fönstren helt enastående. I köket har inget lämnats åt slumpen och man har valt internationella designmärken. Kökssnickerier av den exklusiva kökstillverkaren Arclinea med bänkskiva och stänkskiva i rostfritt, full maskinell utrustning av Smeg och en generös social matplats. Med fönster i tre väderstreck, tillsammans med takhöjden och läget högt upp i huset, gör lägenheten ljus och luftigt och utsikten över innerstadens takåsar imponerar dag som kväll. Tre rymliga sovrum och två badrum, varav det största blir som ditt egna privata hamam med dubbeldusch, ångbastu och ett väl tilltaget platsbyggt stenbadkar, det andra har toalett och dusch, både i exklusiv natursten. Höga lister, spegeldörrar, spröjsade fönster och fina detaljer skapar tillsammans med lägenhetens övriga kvaliteter ett boende som allt får hjärtat att slå lite extra!

Regeringsgatan är för många en drömadress och utbudet av lägenheter lågt. Här stortrivs de flesta från första stund och här vill man bo kvar länge. Läget är optimalt, nära till precis allt! Endast 2 minuter från Stureplan och Mood Gallerian men ändå bortom bruset. Lika nära är det till grönområden som Humlegården och Johannes kyrka. Franska Skolan och Internationella skolan ligger även i närheten. Många som bor här har bott här i decennier vilket innebär att man hälsar på varandra och utbyter ett par ord med många. Som en liten stad i staden kan vi säga. Området är känt för sin vackra arkitektur och här står pampiga tegelfastigheter på rad.

Föreningens innergård är verkligen värd ett eget stycke, med odlingslådor av tomater och andra grönsaker, uteplats och sandlåda, blir detta till en oas att vara på efter en dag på jobbet.

Varmt välkomna på visning!