BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornsbergs Strand

Lindhagensgatan 104B, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 10289
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna trea om 72 kvm på Lindhagensgatan 104B. Belägen högt i huset på våning 7 finner vi denna trevliga lägenhet som kan byggas om till en fyra för den som önskar.

I dagsläget disponeras lägenheten som en trea med gott om sociala ytor. Här finns ett fullutrustat kök med matplats, generöst Master Bedroom med en walk in closet och utgång till balkongen som vetter åt innergården, ett mindre sovrum som passar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Handikappsanpassat badrum med rwc. Badrummet är helkaklat med dusch och separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt ett separat källarförråd hör till lägenheten.

Vid behov kan lägenheten även byggas om till en fyra, se förslag i alternativ planskiss. Observera att en eventuell ombyggnation alltid ska godkännas och kontrolleras av föreningen.

Här bor du på västra delen av Kungsholmen, nära vattenfronten längs Hornsbergs Strand som bland annat kännetecknas av sitt härliga läge vid vattnet med flertalet restauranger och poplulära strandpromenad med magiska solnedgångar samt närheten till stadens puls.

En lägenhet som passar lika bra för ett par som för den lilla familjen!

- Modernt boende i populära Hornsbergs Strand
- Optimal och genomgående planlösning
- Stor balkong in mot gården
- Högt läge och stora fönsterpartier
- Stor walk in closet
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Välskött brf med god ekonomi
- Kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrum
- Nyproducerad 2012
- Tillhörande separat källarförråd
- Nära service och kommunikationer
- Nyrenoverad och barnvänlig innergård