BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Pollargatan 15

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • 4.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Ljus och härlig lägenhet precis intill kajkanten! Fantastisk trea med magisk panoramautsikt över Södermalm, Sofia kyrka och Hammarby Kanal. Här kan du följa båtlivet som är din närmsta granne. Unik lägenhet med stora fönsterpartier med härligt ljusflöde. Härliga sociala ytor tack vare den öppna planlösningen mellan matplats, kök och vardagsrum. Två bra sovrum gott med förvaring genom garderober. Hela lägenheten har golvvärme och köket är av högsta klass från Marbodal med kvalitetsvitvaror från Siemens. En fransk balkong förstärker känslan av att ha vattnet som närmsta granne. Bra med förvaring garderober i hallen. Finns källarförråd, gästlägenhet, cykelrum, garage, barnvagnsförråd och tvättstuga.  Ett modernt boende för den kräsne!

Lägenheten disponerad enligt följande:

Hall Ekparkettgolv och vita väggar samt skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och hatthylla.

Badrum Mörkt klinkergolv och golvvärme samt vita tvärliggande kakelplattor på väggarna. Vägghängd WC, handfat i kommod och duschhörna med glasskiljevägg. Tvättmaskin från Bosch med bänkskiva ovan, överskåp och sidoskåp i vitt. Stor badrumsspegel med belysning.

Vardagsrum och Kök Öppen planlösning med ekparkettgolv och vita väggar samt fönster i väster rakt mott vattnet. Vita skåpsluckor med aluminiumhandtag och komfortstängning. Mörk bänkskiva med vitt kakel ovan och spotlights under skåpen. Kyl, frys, varmluftugn, mikrovågsugn och induktionshälls samt inbyggd diskmaskin, alltsammans av märket Siemens. Matplats för 6-8 personer och fransk balkong i väster med ca 4 meter från vattnet.

Sovrum1 Hörnläge. Ekparkettgolv och vita väggar samt en dubbelgarderob. Perfekt plats för dubbelsäng. Direkt kontakt med vatten och båtarna. 

Sovrum2 Fönster rakt mot vattnet. Stor garderob, plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang om så önskas. 

Övrigt Hela lägenheten har golvvärme och en takhöjd om ca 2,60 m.