BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 66, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 2871
  • 4074
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade gavel etta som ligger högst upp i huset med solig balkong. Här erbjuds en lägenhet med generösa ytor, mycket bra förvaringsmöjligheter, fina fönsterpartier samt balkong i bästa sydvästläge. Lägenheten passar perfekt för singeln såväl som för paret. För den som önskar finns möjlighet till snabbt tillträde.

Mycket välplanerat allrum med generösa fönsterpartier från två väderstreck som erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet, med sitt vackra fiskbensparkett i original, rymmer utan problem en större soffgrupp, soffbord, förvaringsmöbel samt säng. Det finns även en garderob med god plats för förvaring. Från vardagsrummet kommer man ut på den härliga balkongen som erbjuder för- och eftermiddagssol. Balkongen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Välplanerat kök med gott om förvaring i skåp och lådor bakom vita luckor. Köket har även en social köksö som binder samman den rymliga matplatsen. Generösa arbetsytor samt fint ljusinsläpp från två fönster.

Lägenhetens hall ger plats för goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring tack vare en walk in closet. I anslutning till hallen når ni även lägenhetens badrum som är helkaklat med badkar, wc samt vädringsfönster.

- Balkong med bästa solläge i sydväst
- Gavellägenhet och högst upp i huset
- Charmiga originaldetaljer - fiskbensparkett  
- Snabbt tillträde för den som önskar
- Nära till Hägerstensåsens T-bana