BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Sågargatan 17, 2,5tr

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 5152
  • 10182
Värdera din bostad

Beskrivning

- Ljus och välplanerad 1a i toppskick med stor balkong mot den lugna gården!
- Härlig utsikt mot den lugna och grönskande innergården
- Nyrenoverat kök med stilrena ljusgråa luckor och samtliga vitvaror
- Högt i tak vilket möjliggör sovloft eller sovalkovdel
- Helkaklat stambytt badrum (2012) med golvvärme
- Stabil förening med god ekonomi och låga avgifter
- Beläget med närhet till både natur och nöjen direkt utanför porten i trendiga SOFO
- Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer och tunnelbanans gröna linje på promenadavstånd

På lugna och enkelriktade Sågargatan i en vacker 30-tals fastighet ligger denna totalrenoverade pärla med nyrenoverat kök. Perfekt belägen högt upp i huset med lugnt läge mot gården! Väl inne i lägenheten möts du av en fin ljus planlösning och dubbla helglasade dörrpartier (3-glas fönster) som släpper in gott om ljus. Här får ni en stor och härlig balkong med skön förmiddagssol och utsikt över den lugna och grönskande innergården.

Väl inne i lägenheten finner ni en otroligt ljus och välplanerad 1a med ett nyrenoverat och rymligt kök från 2018. Köket har stilrena ljusgråa luckor, stänkskydd i marmor och samtliga vitvaror är nya såsom helintegrerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och väggmonterad fläkt. Det finns gott om arbetsytor och skåp. Ett kök som inbjuder till matlagning tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Badrummet är även det renoverat i samband med stambytet 2012. Badrummet är helkaklat i ljusa färger med duschutrymme, kommod, wc och golvvärme. Generös takhöjd på ca 2.80 möjliggör till att bygga ett sovloft eller göra en sovalkovdel. Vitmålade väggar och ekparkett genomgående. Gott om förvaring med inbyggd garderob och ett förråd som hör till lägenheten.

Bo i en stabil förening med en härligt grönskande innergård och all bekvämlighet i huset. Här har ni ett inflyttningsklart boende med hög standard och samtlig komfort med ett toppenläge i trendiga SOFO!