BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta

Junkervägen 26

  • 6 rum och kök
  • 122 kvm
  • Såld
  • 3934
  • 5019
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till detta charmiga radhus som sällan är till salu i populära Lännersta! Huset i tvåplan har en välgenomtänkt planlösning med sociala ytor på entréplan med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt duschrum med tvättdel. Övre plan har tre sovrum, med möjlighet till fem, och ytterligare ett duschrum. Två rymliga altaner på varsin sida av huset med sol från förmiddag till kväll. På någon minuts promenadavstånd från huset ligger Bagarsjön där samfälligheten har en egen badbrygga och båt som kan disponeras fritt! Närhet till bra kommunikationer, förskola och skola samt natur. 

Välkomna att uppleva detta hem på plats!

ENTRÉPLAN

Hall

Välkomnande hall med plats för klädavhängning bakom skjutdörrsgarderob. Laminatgolv och målade väggar.

Kök med matplats

I öppen planlösning med vardagsrummet ligger det ljusa och trevliga köket med bra skåpförvaring och praktiska bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Kakel i beige/grått och luckor målade i vitt. Stor kyl & frys, diskmaskin, spiskåpa och ugn i rostfritt. En generös köksö delar av naturligt mellan matplats och kök. Härifrån når man ut till den trevliga altanen på husets framsida. Laminatgolv och målade väggar.

Vardagsrum

Ljust och generöst vardagsrum med plats för större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den stora altanen på husets baksida i insynsskyddat läge. Plats för stort matbord och flertalet gäster. Parkettgolv och målade väggar.

Badrum med tvättstuga

Rymligt badrum med badkar, handfat i kommod, wc och spegel. Praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Från badrummet når man husets baksida. Klinker med golvvärme och kaklade väggar.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1

Fint sovrum med plats för säng och garderob. Laminatgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i fin tapet.

Allrum

Bra allrum med plats för soffa och tvmöbel. Detta rum kan enkelt delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Laminatgolv och målade väggar varav en vägg med fin tapet.

Sovrum 2

Ljust sovrum med plats för dubbesäng och garderob. Laminatgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i tapet.

Sovrum 3

Stort sovrum med plats för säng och skrivbord. Laminatgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i tapet.

Kontor/sovrum

Praktiskt kontor med plats för skrivbord och bra med förvaring bakom garderobsvägg. Även detta rum kan enkelt användas som ett sovrum om så önskas. Laminatgolv och målade väggar.

Duschrum

Fint duschrum med dusch, wc, handfat i kommod och badrumsskåp med tillhörande spegel. Klinker med golvvärme och kaklade väggar.

Förråd

På husets fram och baksida finns två praktiska förråd med plats för allehanda ting.