BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- SoFo

Kocksgatan 41

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 8032
  • 6253
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en av Södermalms charmigaste fastigheter, ett tegelhus från 1918 på Kocksgatan 41, mellan Nytorgsgatan och Renstiernas Gata.
Huset är grönmärkt av Stockholms stadsmuseum, vilket betyder att det har ett högt kulturhistoriskt värde.

Denna välplanerade och luftiga sekelskiftslägenhet med två st fungerande kakelugnar, högt i tak och vackra trägolv i original. Fräscht kök och badrum och bra med förvaring.Här bor du på en lugn enkelriktad gata ett par kvarter från Nytorget och bra kommunikationer i området.
 

Hall
Ljus och rymlig hall med gott om plats för förvaring samt avhängning. Här finner du även ett vackert bevarat serveringsskåp i original.
Ljust målade väggar och vackra golv. Praktiskt klinkergolv precis vid hatthyllan.

Kök
Mysigt kök med plats för mindre matbord och fönster mot den trevliga innergården. Bra med förvaring med skåp och hyllplan ända upp till tak. Ljusa skåpluckor och vitt kakel ovan grå arbetsbänk. Spis med induktionshäll(Cylinda,2012),köksfläkt Cylinda), kyl/frys(Elektrolux,2013) och diskmaskin(2010).Ljusa väggar och vitmålade orginal trägolv.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med högt i tak. Vackra spröjsade fönster och fungerande kakelugn. Plats för såväl sällskapsyta som större matbord. Vitmålade vackra trägolv.

Sovrum 1
Ett rogivande och rymligt sovrum med plats för stor säng samt goda förvaringsytor. Ljust målade väggar och vackra trägolv i original. Även här en vacker fungerande kakelugn samt ett fint fönster mot gård. Stor klädkammare.

Sovrum  2
Ljust och trevligt rum som även kan nyttjas som såväl barnrum, arbetsrum eller sovrum. Stort spröjsat fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Målade väggar och vackra trägolv.

Badrum
Ett stilrent och fräscht badrum med stort badkar, WC och handfat. Bra med förvaring och spotlights i tak. Breda vita kakelplattor och grått klinkergolv med golvvärme.

Här kommer ni att trivas!

- Bästa adress på Södermalm nära nytorget.
- 2st fungerande kakelugnar
- Vackra trägolv i original
- Engagerad styrelse
- Totalyta om 76 kvm
- Flertalet fönsterpartier i dubbla väderstreck för maximalt ljusinsläpp 
- Högt i tak