BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Forum

Serenadvägen 34

  • 3 rum och kök
  • 87.5 kvm
  • Såld
  • 2776
  • 1665
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fräscha och välplanerade lägenhet belägen i en fastighet med mycket eftertraktat läge intill Nacka Forum. Lägenheten är välutrustad med ett rymligt kök, stort vardagsrum med utgång till altan, två sovrum, renoverat duschrum samt praktisk klädkammare. Genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar.

Här bor man mycket centralt och samtidigt nära naturen med Nyckelviken och Långsjön på kort avstånd. Runt hörnet ligger Nacka forum med dess stora utbud av restauranger, butiker och serviceinrättningar. I området finns även ett stort antal busslinjer med en restid på cirka 10 minuter. Med bil tar man sig in till centrala Stockholm på några minuter. 

Välkomna på visning!

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder bakom flertalet garderober. Parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och annat möblemang. Härifrån når man den trevliga uteplasten med plats för matbord eller loungegrupp i söderläge. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Kök

Generöst och välplanerat kök med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntar till matlagning. Stor kyl & frys, diskmaskin, ugn med häll och fläkt. Plats för större matbord invid fönster som släpper in bra med ljus. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och byrå. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Klädkammare

I anslutning till sovrummet finns en generös klädkammare med plats för bra klädavhängning. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för säng och skrivbord. Parkettgolv och målade väggar.

Duschrum

Stilrent och rymligt duschrum med dusch, wc, handfat i kommod samt badrumsspegel och tvättmaskin. Klinker med värme och kaklade väggar.