BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen

Ronnebyvägen 26

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 392
  • 1906
Värdera din bostad

Beskrivning

Här, på den yttersta gränsen mellan stadsdelen Björkhagen och Nacka naturreservat, finner ni detta underbara boende med direkt kontakt med naturen. Bostaden har en genomtänkt planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett fantastiskt läge i Björkhagen.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Kök
Hemtrevligt kök med plats för matbord för 4-8 personer. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt och inbyggd ugn.

Sovrum
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord. För förvaring finns en mycket bra garderobsvägg.

Badrum
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och ljusgrått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av tvättmaskin, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork, badrumsskåp samt dusch. 

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en rymlig klädkammare.

Säljaren berättar:

”Det jag uppskattat mest med den här lägenheten är nog skogen som bokstavligen börjar direkt utanför köksfönstret. En skog som går hela vägen bort till Saltsjöbaden. Löpturerna är magiska. Och att skogskänslan ändå går att kombinera med tio minuters promenad ner till restaurangerna i Sjöstan och en kvarts cykeltur in till Slussen över Danvikstull. Det är svårt att hitta den kombinationen någon annanstans i Stockholm.”