BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Nybrogatan 19, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 71 kvm
  • 9.800.000 kr / Såld

Beskrivning

NYBROGATAN 19 uppfördes i början av 1900-talet som Sofi Almquists skola. Byggnadens form har drag både av nyklassicism och nyrenässans, men med tydlig inspiration av jugend. Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal.

När Oscar Properties nu varsamt renoverar och uppdaterar Nybrogatan 19 är det just livet runt sekelskiftet som de har inspirerats av. En tid som för burgen borgarklass präglades av salongsliv och ombonad komfort. Nybrogatan 19 är en flört och modern tolkning av denna värld. Oscar properties har i material och lösningar inspirerats av husets historia och de då rådande stilidealen för att skapa ett harmoniskt och samtida boende.

I en av Östermalms vackraste jugendfastigheter ligger denna ljusa tvårummare i egen flygel. Smakfulla detaljer, öppen planlösning och fantastisk ljusinsläpp genom sex fönster gör denna bostad till något alldeles extra. Lägenheten har en tilltalande planlösning med ett lyxigt och påkostat öppet sällskapskök. 3,4 meter i takhöjd i större delen av lägenheten ger en fantastisk känsla av rymd. Solig balkong i västerläge med utgång från vardagsrum. Master bedroom med egen walk-in-closet och ingång till ett vackert badrum med genomgående hög finish. Oscar Properties konverterar denna vackra sekelskiftesfastighet till moderna bostäder mellan Östermalmstorg och Nybroviken. Tillträde beräknat till 25 juni 2018.

Interiörbilder är exempelbilder från projektet och kan avvika från aktuellt objekt. Bostaden säljs på ritning och går därmed ej att hålla visning invändigt. Områdesvisning bokas med ansvarig mäklare.

INREDNING & MATERIAL

GOLV Ljuspigmenterad fiskbensparkett i alla rum utom våtrum. Trösklas i trä som behandlas lika golv.

VÄRME Vattenburen värme via klassiska sektionsradiatorer.

KÖK Unikt framtaget snickerikök med platsmålade luckor i ljusgrå kulör. Bänkskivor i ljusgrå marmor, med underlimmad ho i rostfritt stål. Integrerad köksfläkt i överskåp. Rymliga högskåp lackade i ljusgrå kulör.  Invän diga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare i matt platina från Dornbracht. Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och infälld indukstionshäll.

BADRUM Elburen konfortgolvvärme. Golv i fin ljusgrå marmor. Väggar med hög brötning i marmor lika golv. Specialritat spegelskåp med förvaring ovan handfat. Stilrent handfat från Duravit. Elburen handukstork.

HALL Garderob med skjutdörrar. Samtliga snickerier i ljusgrå kulör lika kök.

WALK-IN-CLOSET i anslutning till sovrummet med plats för det mesta.

Se bifogade handlingar för mer information kring materialval, förening och projekt. Bostaden säljs på ritning.