BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Brännkyrkagatan 38, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 747
  • 5499
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna härliga vindslägenhet med två fungerande kakelugnar, härlig takhöjd, bevarade takbjälkar samt möjlig mini-3:a belägen i en fastighet från anno 1884! Måste upplevas!
Här bor ni ett stenkast från mysiga Mariatorget som erbjuder allt ifrån resturanger, caféer med mycket mera!
Välkommen på visning!

 

Den disponeras enligt följande:

 

Hall
Välkomnande entré med plats för avhängning som öppnar upp sig mot vardagsrum.

Vardagsrum
Vardagsrum i halvöppen planlösning mot kök och matplats. Rummet har en fin takhöjd, två fönsterkupor med ljusinsläpp. Här får ni plats med soffa, soffbord, TV-möbel samt fåtöljer för den som önskar. I vardagsrummet finns det en fungerande kakelugn samt vackra bevarade takbjälkar som ger rummet karaktär. Från vardagsrummet leder en trappstege dig upp till ett mysigt loft med plats för dubbelsäng eller valfritt annat möblemang.

 

Kök
Kök i vitt och naturträ med gott om förvaring genom underskåp samt överskåp för förvaring. Köket har en snygg vitmålad stenvägg och murstock som ger lägenheten den typiska vindscharm och karaktär som eftersöks. Köket är utrustat med Vitvaror spishäll från Gram, varmluftsugn från SMEG, spisfläkt från Thermex, inbyggd diskmaskin från Whirlpool, inbyggd tvättmaskin från Ikea samt inbyggd kyl och frys från Ikea. Här får ni också plats med ett stort matbord för flera personer. Här finns det också möjlighet att dela av kök och genomföra ett mindre sovrum med fönster. Se alternativ planritning.


Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Rummet har en fungerande kakelugn samt en fönsterkupa i högt och fritt läge. En stor walk in closet med rejäl förvaring finns i anslutning till sovrummet. Ett vackert massivt trägolv och en exponerad tegelstensvägg ger rummet extra charm.

Badrum
Mycket stilfullt helkaklat och klinkat badrum i vitt och grönt med både badkar och duschhörna samt med inbyggda spotlights i tak samt WC och handfat.