BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Wargentinsgatan 5D

  • 2 rum och kök
  • 53.5 kvm
  • Såld
  • 4425
  • 3119
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva denna perfekt planerade 2:a (möjlig 3:a) på bästa läge mitt på Kungsholmen! En bostad med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe. Lägenheten är i genomgående mycket gott skick med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Vidare erbjuds stora sällskapsytor i både vardagsrum och kök!

Puustelli-kök med full maskinell utrustning och matplats för många middagsgäster intill det stora fönstret. Charmiga bevarade detaljer såsom speglade dörrar och djupa fönsterbrädor i sten. Goda förvaringsmöjligheter i form av två stora klädkammare samt tillhörande vindsförråd. Rogivande sovrum beläget mot den lugna och fina innergården. Toppfräshct badrum med dusch.

Bostaden disponerades ursprungligen som en 3:a och för den som önskar kan möjlighet att återställa planlösningen till tre rum finnas, se alternativ planskiss.

Föreningen, som är en av Kungsholmens äldsta och mest populära, är belägen mitt på stadsdelen med närhet till allt! En stor grönskande innergård med gemensam uteplats där du garanterat kommer att spendera sommarkvällar är bara en av många fördelar med att vara medlem i just Brf Järnvägsmannen. Stabil ekonomi och välskött fastighet!

Från Wargentinsgatan har ni promenadavstånd till det mesta. Massor av restauranger och barer längs Scheelegatan. Mot Fridhemsplan finner du Västermalmsgallerian med shopping och annan service samt utmärkta kommunikationer! En varm sommardag uppskattas närheten till Norr Mälarstrand.

Varmt välkomna till denna optimala cityadress men med lugn innergård utanför bostadens fönster!