BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ekerö - Knalleborg

Knalleborgsvägen 19E

  • 5 rum och kök
  • 116 kvm
  • 4.450.000 kr / Såld

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva detta mysiga 3-plans radhus med perfekt läge! Här erbjuds du förmiddagssol på husets baksida där du har en lagom stor tomt och en mysig, trädäckad altan i perfekt läge, gränsande mot skog så att du inte behöver oroa dig för insyn. På framsidan kan du senare njuta av kvällssolen på uteplatsen där. Samtliga badrum och kök är smakfullt renoverat och hela bostaden är i genomgående gott skick med stilrena materialval. Praktiskt källarplan med renoverat stort badrum, tvättstuga, förråd och biorum. Hela bostaden genomsyras av trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Mycket trivsamt område med närhet till bl.a. strövområden, badplatser, ett flertal förskolor och skolor, mataffärer samt bra busskommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 

Entréplan

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i garderob. Väggar i ljus kulör och parkett på golv. Hallen tar dig vidare till kök och vardagsrum.

Stilrent och modernt kök från marbodal, renoverat 2008. Goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Kökets utrustning består av rostfri kyl och frys, rostfri diskmaskin och fläkt, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Vacker mosaik bakom arbetsbänk och bänkskiva i ek. Trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Väggar i ljus kulör och parkett på golv.

Stort och luftigt vardagsrum med utgång till trevlig, trädäckad altan och trädgård som erbjuder förmiddagssol. Tomten ligger i perfekt läge, gränsande mot skog och ligger därför ostört. I anslutning till altanen finns också ett förråd. I vardagsrum ryms både matgrupp och större soffgrupp, TV med tillhörande möbel samt annat möblemang efter önskemål. Parkett på golv och väggar i ljus kulör. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus.

På entréplan finns gäst-wc utrustat med wc, handfat i kommod samt inbyggd, stor spegel. Svart klinker på golv och vita väggar med kakel bakom handfat.

Övre plan

Bostadens master bedroom rymmer enkelt dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Tapetserade väggar och parkett på golv. Även i detta rum kommer härligt ljus in från stort fönsterparti.

På övre plan finns två sovrum till som bägge rymmer säng, skrivbord och förvaringsmöbel eller annat möblemang efter önskemål. Bägge har parkett på golv, ena rummet har väggar i ljus kulör och det andra har färgade väggar. Stora fönster ger trevligt ljus i bägge rummen.

Stort, helkaklat badrum med takfönster som ger härligt ljus i rummet. Mörk klinker på golv och vitt kakel på vägg bortsett från i dusch där det är mörkt kakel på vägg. Badrummet är utrustat med dusch med duschvägg i klarglas, wc, handfat i kommod, spegel med trevlig belysning samt handdukstork. Spotlights i tak.

Allrum som kan nyttjas som TV-hörna eller arbetshörna utifrån önskemål. Väggar i ljus kulör med en charmig, mörk panel-del, parkett på golv. Från detta allrum nås rymlig balkong i trevligt sydväst-läge.

 
Källarplan

På källarplanet finns rymlig tävttstuga som är utrustad med tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt ho. Goda arbetsytor och gott om förvaring från skåp och flera garderober. Slittålig klinker på golv och väggar i ljus kulör.

Renoverat och fräscht badrum med både dusch och badkar. Badrummet är även utrustat med handfat i kommod, wc, golvvärme, handdukstork och spegel med belysning. Spotlights i tak. Mörk klinker på golv, vitt kakel på väggar och rött kakel på vägg i dusch-hörnan.

Stort allrum/biorum som rymmer plats för stor soffgrupp med tillhörande bord samt många vänner. Från allrummet nås ett stort förråd som rymmer allt du vill få undan. Mörka, målade väggar och parkett på golv.

För extra yteffektivsering används idag utrymmet under trappan som arbetsplats.