BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby /Älvsjö

Gamla Huddingevägen 449 A

  • 2 rum och kök
  • 57.7 kvm
  • Såld
  • 3560
  • 1808
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Gamla Huddingevägen 449A och denna välplanerade tvåa på attraktiv adress i Örby!

Lägenheten erbjuder genomgående goda ytor med stort kök, rymligt sovrum och ett ljust och lätt möblerat vardagsrum. Föreningen genomgick ett stambyte 2014 vilket innebär att badrummet är toppfräscht.
Här bor du i en stabil förening belägen i populära Örby med närhet till allt. Bekvämt boende både för dig som åker kommunalt då bussen stannar precis utanför huset samt för dig som åker bil då föreningen har parkering direkt utanför dörren. Inom promenadavstånd finns även matbutik, restauranger och Älvsjö station med pendeltåg mm.

Ljus och välkomnande hall med förbindelse till samtliga rum. God avhängning erbjuds på hatthylla samt i garderober.
Toppfräscht badrum som är stambytt år 2014. Grått klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. I badrummets utrustning finns wc, tvättställ, spegelskåp, dusch med vikbara duschväggar och tvättmaskin.
Stort och rymligt sovrum där du med enkelhet kan möblera med dubbelsäng. Mycket god förvaring i en skjutdörrsgarderob som ligger längsmed en hel vägg.

Trevligt kök med vita luckor och arbetsbänkar i trä. Här erbjuds goda arbetsytor och matplats för större sällskap. I kökets utrustning finns spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Härligt vardagsrum med goda ytor som går att möblera med både soffa och matsalsbord.

Här kommer ni att trivas!

-Stambytt
-Renoverat badrum
-Stabil förening
-Optimal planlösning
-Ljus bostad med vackra ytskikt