BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 14, vån 5/5

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld

Beskrivning

Vi erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva denna toppfina tvåa med solig kungsbalkong på en av Kungsholmens bästa adresser.

Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare generösa sällskapsytor och fantastiska ljusinsläpp från stora fönsterpartier som tillsammans med en genomgående hög standard och makalös utsikt skapar ett hem att trivas och må bra i. Aldrig blir väl ljuset så vackert som då det skiner in över fiskbensparkett och vitmålade väggar.

Vidare finner vi öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social atmosfär med gott om yta för både matbord med plats för flera, soffmöbler samt övrig önskad möblering. Från vardagsrummet finner vi dörrarna till lägenhetens pärla, kungsbalkongen! En rymlig balkong högst upp i huset i bästa läge som bjuder in till trevligt umgänge under sommarhalvåret. Vi erbjuds här även ett sovrum i lugnt och rofyllt läge, gott om plats för arbetsrum/barnrum samt fräscht badrum med lyxen av tvättmaskin. Lägenheten kan med enkelhet göras om till en trea.

Här bor du i ett mycket trivsamt och eftertraktat läge på Fridhemsgatan med Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden runt hörnet. Nerför gatan kan du flanera på Stockholms kanske finaste strandpromenad, mot Kungsholms Torg via Stadshuset in till City. Vidare flera båtklubbar och Smedsudden med det fina badet på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen hem!

- Oslagbar kungsbalkong i bästa läge

- Utsikt över Stockholms takåsar

- Stabil brf anno 1927

- Välbevarad 20-tals charm

- Vackra originaldetaljer så som bland annat fiskbensparkett

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

- Ytoptimerad tvåa på bästa adress

- Fräscht badrum med diskmaskin

- Nära utmärkta kommunikationer

- Fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier

- Generösa sällskapsytor

- Optimalt innerstadsboende med närhet till allt