BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 47, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 3893
  • 1845
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällsynt chans - En stor och mycket trivsamt disponerad fyra är nu till salu!

Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt i en populär förening. Denna välplanerade fyra med väl tilltagna sovrum har en unik chans att förverkligas till en drömbostad. Det funktionella köket har stor matplats och fint ljusinsläpp genom fönster helt utan insyn. Vardagsrummet är lättmöblerat och har en stor härlig balkong i sydost med ett skyddat läge och chans till många soltimmar. Eftersom det finns 3 bra sovrum i lägenheten är det ju skönt att det finns både ett badrum samt en gästtoalett.

I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, 2 olika gym, badhus, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Så oavsett från vilket håll man än kommer kan man handla på vägen hem. Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen med renat och klorerat vatten. Vintertid kan du roa dig med både skridsko- och pulkaåkning samt svänga runt på slängkälken och under våren är det stora samtalsämnet om djuren i parken ska få ungar eller inte. Djurhållningen i parken består av getter, får, grisar, kaniner och höns. Det finns också flera bra både förskolor och skolor i närområdet. Närmast hittar ni Bandhagens skola (åk 0-6), men även Bäckahagens skola (åk 0-9) och Gullvivaskolan (åk 0-6) ligger nära.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.