BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm - Norra Djurgårdsstaden

Slåttervallsgatan 5

  • 5 rum och kök
  • 111 kvm
  • Såld
  • 5660
  • 6495
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna nyproducerade våning om fem rum och kök med stor balkong och utsikt över Storängstorget! Hörnlägenhet med öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök som ger utrymme för stora sällskap, såväl till vardags som till fest. Stora fönsterpartier som ger härligt ljus till bostaden.

Stilrent fullutrustat kök med rostfria vitvaror från Siemens. Ett större sovrum med egen klädkammare. Tre ytterligare bra sovrum om ca 8 kvm varav två med dubbla garderober. Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt bra förvaringsmöjligheter i klädkammaren som ligger direkt intill hallen. Två toppfräscha badrum med vitt blankt kakel på väggarna och svart/antracitgrått klinkergolv. I det större badrummet finns en duschhörna med duschvägg, kommod med spegel ovanför samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och skåp ovan. Dusch finns även i det mindre badrummet intill hallen. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd!

Här bor du med promenadavstånd till den kungliga nationalstadsparken och bara 10 minuters cykeltur från Stureplan.

Drömmer du om att bo i en nyproducerad 5:a från 2015 där allt är modernt och att samtidigt ha närhet till både natur och stadsliv? Då har du äntligen hittat rätt!

Varmt välkommen på visning!