BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Järvastaden

Igelbacken 45

  • 5 rum och kök
  • 131 kvm
  • Såld
  • 5268
  • 4386
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära och eftertraktade Järvastaden erbjuds möjlighet att förvärva ett fantastiskt radhus med gavelläge, en toppfin 5-rummare (3-4 sovrum) om 131 kvm med altan och trädgård. I detta hus från 2013 erbjuds alla tänkbara bekvämligheter som en optimal planlösning i två plan, två badrum, en rymlig altan och stora fönsterpartier i tre väderstreck.

Väl inne i huset möts du av en luftig och inbjudande känsla som tillsammans med ett genomgående bra skick och generöst ljusinsläpp skapar en härlig atmosfär och ett underbart boende för hela familjen.

Ett hem med rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, entréplanet öppnar upp för ett stort och modernt sällskapskök med perfekt utrymme för många gäster med en halvöppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till en altan. Entréplanet har dessutom ett stort badrum med dusch och en tvättstuga. Den stora altanen har ett solläge från förmiddag till sen eftermiddag och bjuder in till umgänge under hela sommarhalvåret.

På ovanvåningen finner du tre harmoniska sovrum, ett toppfräscht badrum med badkar och en stor klädkammare. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med platsbyggda skjutdörrsgarderober i två av sovrummen. För den stora familjen kan ovanvåningens allrum nyttjas som ytterligare ett sovrum.

Järvastaden har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

- Fantastisk altan och trädgård
- 3-4 sovrum
- Sociala ytor på entréplan
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Helkaklade badrum
- Goda förvaringsmöjligheter
- Nära naturområden som Igelbäcksreservatet med populära Ursviks motionsanläggning
- I området finns både förskolor och skolor
- Utmärkta kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg