BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Skanstull

Timotejgatan 4

  • 2 rum och kök
  • 28.5 kvm
  • Såld
  • 4664
  • 4357
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna toppfina och perfekt planerade mini-tvåa i attraktiva kvarter med närhet till Skanstulls kommunikationer och serviceutbud. Här bor du i en stor och välskött förening med bl.a. bastu, övernattningsrum och samlingslokal. 

- Toppfin och ljus
- Optimal planlösning
- Sovrum med sovloft
- Renoverat badrum
- Genomgående fina golv
- Rymligt kök med diskmaskin
- Säkerhetsdörr
- Skanstulls t-bana och flertalet busslinjer runt hörnet
- Grönskande parker och promenadstråk i närheten
- Stor och välskött HSB förening

Genom en nyligen installerad säkerhetsdörr når man lägenhetens trevliga hall med plats för avhängning och förvaring i flertalet väggskåp. Vitmålade väggar som är genomgående för hela lägenheten. Invid hallen finns lägenhetens badrum som totalrenoverades 2016 och är utrustat med wc, handfat samt dusch med vikbara glasväggar. Vitkaklade väggar och mörkt klinker på golvet.
I sovrummet finns ett praktiskt sovloft med två 90 cm breda sängar. Under sovloftet finns plats för arbetshörna eller annan möblering. Gott om förvaring i garderob med spegel. Mellan sovrummet och vardagsrummet finns öppningar som genererar ljusinsläpp.
Lägenhetens kök är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt, ugn, diskho och diskmaskin. Gott om förvaring i både över- och underskåp med vita skåpsluckor. Halvöppen planlösning mot vardagsrummet skapar en stor, social yta. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp med tillhörande möblering samt matplats för 2-4 personer. Ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.