BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariatorget

Wollmar Yxkullsgatan 6

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkomna till  en helt underbar tvårummare, högt belägen i sekelskiftesfastighet från 1890. Här erbjuds ett ljust boende med väl genomtänkt planlösning och en rejäl takhöjd om 3.20 m på bästa adress i de gamla kvarteren intill Mariatorget och Söders paradgata.

Lägenheten upplevs underbart luftig och har en inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner ni vackra trägolv, valv, snickerier och andra tidstypiska detaljer. Underbart ljusinsläpp via stora spröjsade fönsterpartier mot lugn gata och grönskande lindträd som ger en härlig kontakt med naturen trots det höga läget i huset.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor som erbjuder flera alternativ för möblering. Naturlig del för matplats för 4-8 personer finns i köket som är delvis upprustat med komplett och modern utrustning inkl. diskmaskin. Rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng, garderober och arbetsplats. Badrummet är helt nyrenoverat (2018) i samband med föreningens stambyte. På badrumsgolvet ligger grå klinker och på väggarna sitter snyggt vitt kakel.

Missa inte chansen att förvärva en lägenhet med så här många rätt!

- Nära till allt av det bästa söder har att erbjuda!

- Swedenborgsgatan förvandlas till gågata under sommartid och erbjuder en hel oas av uteserveringar, kaffebarer och glasstånd.

- Mariatorgets tunnelbana runt hörnet, samt 3 minuters promenad till Södra stations pendeltåg och busskommunikation.