BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tegelviksgatan 30, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • 4.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en toppfin, ljus och trivsam pärla i populära östra Södermalm. Lägenheten är en optimalt planerad 4:a och har mycket funktion på sina 69,5 kvm. Planlösningen är allt annan än klassisk och överraskar på ett positivt sätt, resultatet är otroligt lyckat. Lägenheten är genomgående med en stor social yta som är öppen mot köket. Lyxigt badrum med tvättpelare. En stor balkong med trevlig vy ner över gatan samt sjöglimt över Hammarbykanalen. Stämningen känns tidlös, stilren, enkel och genomtänkt. Fastigheten byggdes under 2006 och lägenheten gjordes om till en 4:a 2014, då alla ytskikt målades om och är därmed i utmärkt skick - här är det bara att flytta in!

I avgiften ingår både kabel-tv och bredband!

På hörnet av Tegelviksgatan och Nackagatan ligger välskötta Brf Tegelviksgatan 30. Tegelviksgatan är en av de populäraste gatorna här, mycket tack vare det lugna läget med lite trafik och närheten till allt. Här stormtrivs de flesta från första stund och här vill man bo kvar länge. Läget är optimalt och utanför dörren finns allt man behöver inom bekvämt avstånd. Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa kvarter. Mixen av restauranger, cafeér och folkmyllret ger en internationell känsla. Här finns något för alla och för dig som skall vidare är det nära till innerstadens alla stadsdelar. Vill du bara ha en lugn stund så varför inte kila ner till Hammarbyhamnen och njut av doften av hav och båtarna som brummar förbi.

Ett par minuters promenad bort breder grönskan i Vitabergsparken ut sig. Den omtyckta parken är ett populärt tillhåll för människor i alla åldrar. På Vitabergparken östra kulle ligger en stor nyupprustad lekplats, med ett stort urval av lekmaterial som t ex gungor, karuseller och tramporgel. På en kort promenads avstånd nås även uppskattade Blecktornsparken, som är ett paradis för de små. Här finns stora grönområden med plats för lek. Parkleken har även djurhållning med får, grisar, kaniner, marsvin och getter.

Det kan knappast bli bättre - Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!