BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 47

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2202
  • 1286
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en gemytlig och rymlig tvårummare i härliga Alphyddan! Här finns en väldisponerad bostad med rymligt vardagsrum, separat kök, stort sovrum och väldisponerad hall. Balkongen med eftermiddagssol och vy över Hammarbybacken är pricken över i! Det naturnära läget lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön på fem minuters promenad. Nedanför Alphyddan ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger och caféer. Här är det bara att flytta in och trivas!

- Balkong med vy och eftermiddagssol
- Väldisponerad och rymlig
- Fantastisk förvaring i lägenheten
- Belägen i härliga Alphyddan
- Stabil förening
- Precis intill naturområden och köpcentrum
- Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig till Slussen på ett par minuter, tvärbanan till Gullmarsplan och vidare mot Solna samt Saltsjöbanans tåg.

Bostaden nås via en säkerhetsdörr och öppnar upp med en stor och rymlig hall. Till vänster täcks väggen av platsbyggda garderober med skjutdörrar som rymmer det mesta. Hatthylla och skoställ har en naturlig plats till höger om entrén. Den inre delen av hallen rymmer ett lättare möblemang och öppnar upp till bostadens samtliga rum.

Köket är rymligt med plats för ett större matbord och härligt ljusinsläpp från fönstret i västläge. Arbetsytorna och förvaringen är väl tilltagna och skåpsluckorna går i vitt. Diskmaskin och kyl/frys är integrerade och ovanför spis och ugn finns en överhängande fläkt. Köksinredningen är från Noblessa.

Bostadens vardagsrum rymmer såväl soffgrupp som annat sällskapmöblemang och kröns av ett härligt fönster i burspråk med utsikt över Sickla och Hammarbybacken. Här kan du boa in dig med en härlig bok på fönsterbrädet och njuta av vyn. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som träffas av solens strålar under eftermiddagarna. Utsikt fås över Sickla och Hammarbybacken i söder.

Sovrummet är rymligt med fönster i söder och i ena hörnet står en garderob för förvaring. Badrummet är stambytt och inrett i stilrent färgval. På golvet ligger klinkers och väggarna är kaklade. I övrigt finns handdukstork, wc, kommod och badkar.

I Alphyddan bor du nära natur och stad. I Sickla köpkvarter finns restauranger, caféer och klädes- och inredningsbutiker och nere vid Sickla Strand kan du promenera längs vattnet - och sommartid givetvis även sola och bada. Välkomna hem!