BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lumaparksvägen 1

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld

Beskrivning

När du kliver in i ditt nya hem möts du av hemtrevlig ekparkett och stora fönster som släpper in härligt naturligt ljus från två väderstreck. Luftiga ytor mellan vardagsrum, matplats och kök som ligger i anslutning till balkongen. Balkongen är trevlig och ligger med delvis utsikt mot Lumagatan, Hamnkranen och sjön. Vardagsrummet är hemtrevligt med plats för den stora soffan, tv:n och favorit fåtöljen härifrån är det sjöglimt. Köket är från Vedum och fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, mikro, induktionshäll och ugn. Mycket bra förvaring bakom vita skåpluckor med touch-funktion och fin skiva. Två bra sovrum med plats för säng, skrivbord och annan möblering om så önskas. Möjligt till att göra om till en fyra. Två rymliga klädkammare och tillhörande källarförråd för extra förvaring. Två kompletta badrum med golvvärme och wc. Ena badrummet disponeras av dusch, tvättmaskin och torktumlare det andra badrummet med dusch. Perfekt bostad för den stora familjen.

Lumaparken, utanför porten, är en grönskande oas med ett femtiotal körsbärsträd som blommar under tidig vår. Vintertid är parkens kullar uppskattade av pulka-åkare. Exklusivt boende i marin miljö, ett stenkast från hjärtat av Södermalm. Hammarby Sjöstad har innerstadens alla fördelar med bra kommunikationer, snart även en tunnelbanna station precis intill Luma dvs all tänkbar service och nöjen. Här finns ett fyrtiotal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, välsorterade mataffärer, ett flertal butiker, skönhetssalonger och frisörer. Därtill finns fina parker, ett stort antal träningsanläggningar, Actic, Puls & Träning och SATS. Promenadbryggor längs vattnet, vassområde med rikt fågelliv utanför huset. Sjöstaden Kajak driver verksamhet med uthyrning och kurser i Sjöstaden.

I området finns kommunala och privata förskolor och skolor, lekplatser, bibliotek, kapell samt badplats inom promenadavstånd vid Sickla Sjö. För den shoppingsugne finns Sickla köpkvarter (www.sickla.se) med ett stort utbud av affärer, restauranger och Dieselverkstaden (www.dieselverkstaden.se). Dessutom kan man med färjan M/S Emelie enkelt ta sig in till centrala Stockholm (Nybrokajen) eller Djurgården (Gröna Lund). Med den avgiftsfria färjan Lotten och Lisen når du enkelt Södermalm med dess nöjesutbud och puls.