BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs strand

Warfvinges väg 23

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 3684
  • 2567
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint ljust boende högt upp i huset med optimal planlösning och lyxen av två balkonger samt en fransk balkong på en av Kungsholmens bästa adresser precis intill Lindhagensgatan med Lindhagensgallerian och Hornsbergs strand som närmsta granne!

Väl inne i lägenheten möts du av en rymlig och inbjudande känsla med moderna materialval och ytskikt samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med anslutning till den soliga balkongen där man med glädje kan tillbringa ljumna sommarkvällar i gott sällskap vid grillen! Vidare finner vi ett rymligt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i inbyggda garderober. Här finner vi även lägenhetens andra balkong vilket skapar en underbart ljus och luftig känsla. Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med ordentlig plats för avhängning, perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i, ett mindre rum som passar perfekt som arbetsrum/barnrum samt ett fräscht helkaklat badrum med lyxen av tvättmaskin samt torktumlare.

Här bor du bokstavligen nära till allt man kan önska; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, vatten, grönområden, förskolor, skolor. Närheten till såväl city, natur, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Stabil och välskött förening. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Härligt solig balkong med hörnläge

- 2 balkonger samt en fransk balkong

- Panoramafönster i vardagsrum

- Toppfin och ljus

- Lindhagensgallerian och Hornsbergs strand som närmsta granne!

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Stabil Brf

- Nära både natur samt storstadens myller