BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Stureby

Östrandsvägen 60

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 4946
  • 1709
Värdera din bostad

Beskrivning

I mysiga Stureby ligger denna exceptionellt välplanerad lägenhet med högt läge och solig balkong! Välbevarade och tidstypiska 50-tals detaljer finns det gott om. Ifall behovet av två sovrum finns, går det enkelt att göra om matrummet till ett andra sovrum. 

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter via en hatthylla. Perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Det finns dusch, förvaringsskåp, handfat, wc samt fönster. 
Rakt fram ligger det väl tilltagna vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Genom det stora fönstret skiner solen in över nymålade väggar och vacker ekparkett i original. Detta blir den naturlig samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Känslan i rummet förstärks av de tidstypiska detaljerna i form av glasinfattad dörr och marmorskiva i fönstret. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen som har ett syd/östligt läge. Varför inte ta med sig frukosten ut på balkongen och njuta av solen som ligger på fram till lunchtid. Eller avnjut kvällskaffet i skymningen med en filt på ryggen medan du blickar ut mot grönskande gårdar. Mitt emot vardagsrummet ligger det stora trivsamma köket som inbjuder till matlagningssällskap. Originalutformning på luckor och lådor ger köket en härlig 50-tals karaktär. Utrustningen består av spishäll med tillhörande ugn, kolfilterfläkt samt kyl/frys. Den stora matplatsen lockar många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger laminat. Det rofyllda sovrummet vetter mot föreningens gård. Här finns gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Parkettgolv och väggar målade i en beige nyans. Garderoben som är placerad längs ena väggen ingår.

- Balkong 
- Möjlig 3:a 
- Bevarad 50-tals charm
- Vacker ekparkett
- Fönsterskivor av marmor
- Högt och fritt läge