BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Textilgatan 25

  • 3 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
  • 8890
  • 2596
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har du chansen att förvärva en 3:a på 89 kvm i populära Orangeriet! Välplanerad lägenhet med genomgående förstklassiga och moderna materialval som skapar en fin kontrast till den karaktäristiska fasaden i ljuspigmenterad betong. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med öppna ytor och lättillgängliga rum skapar rymd och ger maximalt ljusinsläpp. Underbart inbjudande vardagsrum med en fantastisk känsla av rymd, socialt och påkostat kök med plats för många sittande matgäster alldeles intill, två bra sovrum med smidiga förvaringslösningar via praktiska garderober. Underbar vinterträdgård som vetter mot innergården med goda förutsättningar för odling och växtlighet. Ett sobert och fräscht badrum med tvättavdelning.

Brf Linjefarten är en välskött förening som äger marken och har god ekonomi där både tv- och bredband 100 MB ingår i månadsavgiften. Föreningen har bland annat tillgång till ett välutrustat gym med torr- eller ångbastu och i kvarterets spa kan du, mot en kostnad, få diverse behandlingar. Som boende här är det enkelt att bjuda in vännerna på filmkväll - kvarteret har nämligen egen biograf. Det finns också ett aktivitetsrum. Garagemöjlighet finns och ett rymligt källarförråd ingår.

Som boende i Hammarby Sjöstad har du närhet till den mysiga småbåtshamnen med flera populära restauranger som bland annat Göteborg och Carnegie. Här finns också flera mysiga bagerier och gym. Från Luma bryggan kan du välja att ta båt in till stan och närheten till Södermalms puls är slående nära, antingen tar du en promenad över Skanstullsbron eller gratisfärjorna Lisen och Lotten som går med tät trafik mellan Luma - Henriksdalshamnen - Barnängen. I huset intill hittar du en välsorterad ICA-butik. Inom en kort promenad når du Hammarbybacken och Nacka-reservatet med rekreation såväl sommar som vinter. Fin, välgjord och påkostad innergård som passar både vuxna och små.

Helt enkelt en förstklassig lägenhet med boendekvalité utöver det vanliga - Här har du en magisk bostad!
Välkomna på visning!