BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Högalid

Heleneborgsgatan 9A, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 3.750.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna lägenhet i toppskick från 2016! I perfekt kombination har den vackra klassiska 20-tals fastigheten och dess unika charm bevarats och kompletterats med dagens absoluta toppskick och exklusivitet. Lägenheteren har helrenoverats från grunden utifrån arkitekt Love Arbén ritningar. Med sitt perfekta läge på lugn del av Heleneborgsgatan men samtidigt med närhet till Hornstulls utbud av nöjen, retaurangliv, service och kommunikationer. Trevlig innergård och gemensam balkong på varje plan. Detta är en lägenhet som passar perfekt för både singeln och paret som ställer höga krav på sitt boende!

Köket är mycket stilrent med bland annat ljusgråa köksluckor, bänkskiva i carraramarmor och vackra detaljer.  Köket kommer från Haga och är fullt utrustat med samtliga vitvaror diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt micro och köksblandare. På golvet ligger ett ljust ekgolv från Kährs och vidare in i köket finner vi en mörkgrå klinker. Man har även kunnat bevara den generösa takhöjden och stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus.

Badrummet är helkaklat i ljusa toner med dusch som håller hög klass i standard och materialval och är väl tilltaget. På golvet ligger klinker inklusive golvvärme. Kranar och duschblandare följer kökets utformning. För extra komfort finns handdukstork installerad. Komplett med tvättmaskin och torktumlare. Det rofyllda sovrummet inrymmer gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler.

Vardagsrummet är ljust, trevligt och bjuder in till sociala sammanhang tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för såväl säng som soffa, matgrupp samt mediamöbel. I hallen finner ni gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Fastighet i mycket gott skick med en gemensam grönskande innergård!

Varmt välkomna på visning, denna drömbostad vill ni inte missa!