BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Mariehäll

Säterivägen 21

  • 2.5 rum och kök
  • 107 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva en osedvanligt påkostad och stilmedveten gavellägenhet i två plan i populära Mariehäll. Här bor du i mysiga villakvarter med egen ingång, stor terrass i eftertraktat västerläge samt fönster i tre väderstreck.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den öppna planlösningen tillsammans med de stora fönsterpartierna i tre väderstreck skapar ett ljust och trivsamt boende där vackra detaljer och moderna materialval samspelar i harmonisk balans.

På entréplanet finner du ett exklusivt sällskapskök, toppfräscha ytskikt och maskinell utrustning av hög kvalité med vinkyl och inbyggd ismaskin. Vardagsrummet bjuder på stora sällskapsytor, generös takhöjd och en lättmöblerad yta. Från köket når du den stora insynskyddade terrassen i soligt västerläge. Lägenheten har genomgående stengolv med golvvärme. Färgskalan på övervåningen är tilltalande med vita väggar och ljusa golv.

I källarplanet finner du ett stort sovrum med bra förvaringsutrymmen genom en rymlig walk-in-closet, en helkaklad relaxavdelning med bastu, dusch och wc. Här finns även en egen ingång.

2011 genomfördes en omfattande renovering och hela övervåningen är ommålad 2018.

Lägenheten kan även planeras om till en 3 rok. se förslag/inspiration i alternativ planskiss. Obs! En eventuell ombyggnation bör alltid utredas av behörig fackman och eventuellt söka godkännande hos brf samt berörd myndighet vid behov.

Vill du ha ett trivsamt och exklusivt boende utöver det vanliga som erbjuder en unik och svårslagen atmosfär som genomgående präglar detta boende missa inte denna lägenhet!

Varmt välkommen på visning!

- Totalrenoverad till toppskick 2011
- Etagelägenhet med villakänsla
- Optimal planlösning
- Exklusivt kök med vinkyl
- Gavelägenhet med härliga ljusinsläpp från fönsterpartier i tre väderstreck
- Stor insynsskyddad terrass i västerläge
- Möjligt att göra om till 3 rok
- Genomgående stengolv med golvvärme
- Walk-in-closet
- Helkaklat badrum med bastu samt gäst wc
- Belägen i populära Mariehälls villakvarter
- Utmärka kommunikationer med bussar och tvärbana inom gångavstånd.
- Hela huset totalrenoverades och byggdes om 1991