BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Lugnets Allé 71

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 630
  • 7997
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i hjärtat av Hammarby Sjöstad erbjuds nu en möjlighet att förvärva ett drömboende, en modern 3:a med alla tänkbara bekvämligheter, optimal genomgående planlösning, stora fönsterpartier samt balkong i västerläge. Här bor man nära allt Sjöstan har att erbjuda!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftigt och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterpartierna som ger ett generöst ljusinsläpp. Det underbara läget i Sjöstan skapar en fantastisk atmosfär och ett  boende  med plats för hela familjen.

Vidare finner du ett genomgående toppskick med ljusa ytskikt, ett modernt sällskapskök med gott om utrymme för matplats, ett stort vardagsrum i anslutning till köket erbjuder mycket goda sällskapsytor, 2 rogivande sovrum. Här finns ett toppfräscht och helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt klädkammare.

Balkongen har ett härligt västerläge med sjöglimt och blir ett extra rum under sommarhalvåret. Här bor du bokstavligen nära till allt som Sjöstan har att erbjuda; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, vatten, grönområden, förskolor, skolor.

Närheten till såväl Södermalm, city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

- Härlig balkong i västläge mot mysig innergård
- Attraktivt område
- Modern lägenhet med generösa ljusinsläpp
- Sjöglimt från balkongen
- Toppfint helkaklat badrum
- Nära City och naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda
  garderober samt klädkammare
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Utmärka kommunikationer i området