BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ektorp

Edinsvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 357
  • 1606
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa högt upp i huset med balkong i fritt läge! Lägenheten har renoverats med stor omsorg senaste åren och här är det bara att flytta in. Breda fönsterpartier i vardagsdrummet gör att ljuset strömmar in och skapar en känsla av rymd. Hall med avhängningsmöjligheter, rymligt kök med matplats, vardagsrum, stort sovrum samt duschrum och praktisk klädkammare. 

 Välkomna att uppleva detta hem på plats!

Hall

Hall med plats för avhängning av ytterkläder samt praktiskt städskåp. Klinker på golv och målade väggar.

Kök med matplats

Fint och renoverat kök från 2012 med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Köksluckor i vit högglans, kakel mellan bänk och skåp samt kyl/frys, diskmaskin och ugn med glaskeramikhäll. Parkettgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i vacker tapet.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med breda fönsterpartier som gör att ljuset strömmar in och ger en känsla av rymd. Plats för större soffgrupp och annat möblemang. Parkettgolv och målade väggar. Härifrån når man den inssynskyddade balkongen i bästa sydvästläge med plats för mindre bord och stolar. 

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra med förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Parkettgolv och målade väggar.

Duschrum

Bra duschrum med dusch, wc, handfat och badrumsskåp med tillhörande spegel. Våtrumsmatta och kaklade väggar.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med plats för förvaring.