BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bredäng

Eksätravägen 220

  • 7 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 7487
  • 4948
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket charmiga villa om totalt 192 kvm med friköpt tomt. Huset ligger gemytligt och barnvänligt beläget mellan Eksätravägen som här är en lågtrafikerad återvändsgata och villaområdets fina park. Huset byggdes 1966 och så som sextiotalshusen ofta uppfördes så byggdes även detta hus delvis i tegel med större fönsterpartier för ökat ljusinsläpp. Huset är sannerligen väl bibehållit och interiört ser det närmast ut att vara nybyggt. När man kliver innanför dörrarna så möts man direkt av dess charm där allt är bevarat i strålande skick. Huset bjuder på fantastiska möjligheter för den som vill modernisera men ändå behålla bostadens funktionella karaktär. Här finns detaljer som vackra ekparkettgolv lagda i holländskt mönster vilket är en tidlös klassiker och innerdörrar i teak. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här får man ett bekvämt boende med hela 7 rum och kök samt både garage och parkeringsplats. Huset är i behov av viss renovering och här har man möjligheten att skapa sitt eget drömboende.

TRÄDGÅRDSTOMT – EN EGEN OAS
Här har man skapat en skyddad fristad där man suddat ut gränserna mellan ute- och innemiljö på naturligt sätt. Fram- och  baksidan av huset binds samman av en portik och på baksidan finns en skyddad och takbeklädd uteplats som bjuder in till mingel och middagar i det fria. På fastigheten finns stensättningar, planteringar och ett fint plommonträd. Här har man inrättat en mycket gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn!

ENTRÉPLAN – STORA SOCIALA YTOR

Hall
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsvägg med tillhörande överskåp.

Kök
Hemtrevligt kök med plats för ett stort matbord för 8 till 10 personer. Köket har gott om förvarings- och avställningsytor och köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Köket har fin kontakt med vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med access till en plattbelagd uteplats som ligger på framsidan av fastigheten. Rummet är rymligt och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matsalsbord som övrigt möblemang. Ett rum att trivas i året om!

Sovrum/Matrum
Fint rum som idag används som matrum men som med fördel kan nyttjas som ett stort härligt sovrum med bra förvaring.

Badrum
Väldisponerat badrum med fönster, dusch, tvättställ och toalett.

ÖVRE PLAN – MYSIGT OCH PRIVAT

Sovrum
På det övre planet finns tre mycket bra och möbleringsvänliga sovrum.

Badrum
Fint disponerat badrum med fönster som ger behagligt ljusinsläpp. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, bidé, tvättställ, badrumsskåp och sminkbord med tillhörande spegel.

Gott om förvaring
På det övre planet finns förutom de platsbyggda garderoberna gott om förvaring via husets kattvindar samt en rymlig klädkammare. Kattvindarna kan även för den som vill införlivas i rummen varvid man erhåller ännu mer rymd och charmiga detaljer med synliga takstolar.

KÄLLARPLAN – ANPASSBARHET 

Gillestuga
Mysig gillestuga som inbjuder till umgänge där attribut som dart-tavla, biljardbord, bar, akvarium och furutak känns självklara.

Sovrum/Arbetsrum
Bra rum som med fördel kan användas som ett extra sovrum eller ett mycket bra arbetsrum.

Tvättstuga
Rymlig tvättstuga med tvättmaskin och en rejäl ho för handtvätt och blötläggning.

Klädvårdsrum/Arbetsrum
I direkt anslutning till tvättstugan ligger ett rymligt rum som är anpassat för klädvård.

Övriga utrymmen
I källarplanet finns även en uteluftventilerad matkällare, en undercentral samt ett bra förvaringsutrymme under trappen. 

GARAGE
Mycket bra och rymligt garage - praktiskt och behändigt!

PARKERINGSPLATS
Förutom garaget finns det gott om plats för ytterligare en bil på uppfarten.