BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Drottningholmsvägen 9, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 4492
  • 3879
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende i välskött sekelskiftesfastighet. Här bor man högt upp i huset med generös takhöjd och mycket låg avgift!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du en optimerad planlösning, flera stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp, vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt kök och bad i absolut toppskick.

Hela lägenheten har smakfullt totalrenoverats på bästa sätt. I köket finner vi smakfulla detaljer såsom bänkskiva i carrara-marmor, blandare från tapwell samt en vacker ljus fiskbensparkett som är genomgående för lägenheten. Köket bjuder även på diskmaskin och i badrummet finner vi dusch och tvättmaskin. Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor samt plats för matplats i vackert spröjsat burspråk. Rogivande sovrum med ordentlig plats för dubbelsäng, sängbord samt önskad möblering.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Föreningen har en mycket god ekonomi och håller låga avgifter med förmåner såsom kabel-Tv samt bredband inkluderat.