BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Birkastan

Vikingagatan 3

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 11220
  • 5651
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en vacker och härlig sekelskiftesboende anno 1907 belägen på en av Vasastans absolut bästa adresser i lugnt och ostört läge ett stenkast från Sankt Eriksplan med populära Rörstrandsgatan runt hörnet. Här bor du med generös takhöjd och låg avgift.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt höga fönster som ger härligt ljusinsläpp.

Innanför dörren möts du av en välkomnande hall med avhägningsmöjligheter, charmigt kök med plats för matplats, utrustat med exklusiv bänkskiva i marmor, gasspis samt bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum, rymligt allrum som erbjuder goda sällskapsytor och flera möbleringsalternativ. Genomgående vackra ytskikt med ljusmålade väggar och elegant furugolv.

Stabil och välskött förening med god ekonomi där de låga avgifterna inkluderar värme och vatten.

Lägenheten erbjuder en unik känsla för detaljer och en genomtänkt helhet, måste upplevas på plats, välkommen på visning!

- Toppfint och charmigt drömboende
- Härligt ljusinsläpp
- Spröjsade fönster
- Sekelskifte anno 1907
- Generös takhöjd
- Låg månadsavgift
- Vasastans bästa läge
- Välvårdade ytskikt
- Stabil brf med god ekonomi