BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Tavastgatan 22, 4/4tr

  • 2 rum och kök
  • 38.6 kvm
  • Såld
  • 285
  • 1147
Värdera din bostad

Beskrivning

I genuina Söderkvarter med kullerstensprydda gator och äldre, vacker bebyggelse återfinns denna 2:a i högt fritt söderläge med utsikt över takåsar.

Här bor ni granne med himlen högst upp i huset på 4 tr i stambytt fastighet. Strålande ljus med fönster i söderläge, planlöst för två personer och låg månadsavgift på en av Södermalms charmigaste gator.

Smidigt planlöst lägenhet med stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett och tidstypiskt fönsterparti, sovrum med furubrädor och plats för dubbelsäng. Separat kök med goda förvaringsutrymmen, (se alternativ öppen planlösning mot vardagsrum). Rymlig hall med bra förvaring. Badrum med plats för badkar.

- Högst upp i huset
- Mycket låg avgift
- Minitvåa med optimal planlösning
- Populär adress ett stenkast från Mariatorget
- Vackra originalgolv och välbevarade detaljer
- Stambytt fastighet
- Förening med god ekonomi

Varmt välkomna på visning!

Idylliskt läge på Mariaberget med Monteliusvägen och magnifik utsikt mot Riddarholmen, Gamla Stan och City runt husknuten. Charmiga lugna gator med låg genomtrafik ger ett lugnt och fridfullt boende. På någon minut är man nere på Mariatorget med dess utbud av restauranger och caféer. Flertalet bussar och T-bana. I huset ligger den populära restaurangen Tabbouli som serverar libanesiska meze.