BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Maria Bangata 2B

  • 2.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 7824
  • 7097
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna lägenhet i hjärtat av Södermalm! I ett kulturminnesskyddat kvarter finns nu ett hus med yteffektiva och exklusiva lägenheter. Föreningen kan godkänna juridisk person som medlem, men prövar fall till fall individuellt. Här möts Tobaksmonopolets historiska miljö med Monos nytänkande design. Ett hållbart boende att trivas i!

- Juridisk person kan accepteras
- Genomgående hög standard på material- och designval
- Fokus på ett modernt boende med social planlösning
- I symbios har arkitekturen skapats av Koncept Stockholm och inredningen av Note Design Studio, som nyligen utsetts till Designer of the year
- Utmärkt läge i Söderkvarteret Tobaksmonopolet, med vy mot Ånghästparkens grönska och invid Tantolunden.

Bostaden öppnar med en hall med kapphylla från Asplund Belle samt en garderob. Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där det sociala levernet står i fokus. I köket fås induktionshäll, ugn, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Köksblandaren kommer från danska Vola. En fransk balkong ger extra kontakt med Ånghästparkens grönska.

Ett större sovrum har inbyggda garderober längs ena väggen och det mindre rummet kan exempelvis nyttjas som extra sovrum eller arbetsrum. Badrummet är i genomgående hög klass med fiskbensmönstrat klinker på golv och kaklade väggar från italienska Mutina och väggbelysningen är från Flos.