BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Katarina Bangata 67, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 4704
  • 3246
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende högst upp i huset med balkong i eftertraktat sydvästläge och optimal planlösning. Här bor du i attraktiva och lugna kvarter med lummiga Vitabergsparken med dess pittoreska kulturbebyggelse och vackra Sofia kyrka runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla som tillsammans med stora fönsterpartier, generösa sällskapsytor och balkong skapar ett härligt ljusinsläpp och rymd.

Vidare finner du en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, stort vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp och tv-möbel. Köket har bra förvaring med och bra arbetsytor. Rogivande sovrum som båda har fönster mot lugn och mysig innergård. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. I hallen finns även en gäst wc.  Balkongen har ett soligt sydvästläge med sol större delen av dagen och bjuder in till sköna sommarkvällar. Lägenheten erbjuder bra förvaringslösningar med flertalet garderober i entrén och i inre hallen.

Varmt välkommen på visning!

- Ljus och luftig
- Högst upp i huset
- Generösa sällskapsytor
- Balkong i sydvästläge med sol större delan av dagen
- Stora fönsterpartier
- Attraktiva och mysiga kvarter
- Helkaklat badrum
- Gäst wc
- Lummiga Vitabergsparken med dess pittoreska kulturbebyggelse
  och vackra Sofia kyrka.
- Välskött fastighet och mycket stabil förening med god ekonomi
- Nymålade väggar och renoverade golv 2017