BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lumagatan 21

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • 5.400.000 kr / Såld

Beskrivning

Ljus och härlig lägenhet precis intill kajkanten! Fantastisk fyra med magisk panoramautsikt över Södermalm, Sofia kyrka och Hammarby Sjö. Här kan du följa båtlivet som är din närmsta granne. Stilrent samt komplett kök och badrum. Unik lägenhet med stora fönsterpartier, pelare och högt i tak. Härliga sociala ytor tack vare den öppna planlösningen mellan matplats, kök och vardagsrum. I denna tre och en halva, som disponeras som en fyra, finns tre generösa sovrum. Mycket låg avgift i en välskött förening. Ett modernt boende för den kräsne!

Badrummet är helkaklat med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare. Praktiska vägghängda överskåp för smart förvaring. Badkar med glasvägg, wc, tvättställ med kommod samt stort spegelskåp. Spotlightsbelysning i taket.

Master bedroom med direkt utsikt över vattnet. Här ryms dubbelsäng, skrivbord och fler garderober. Finns även två sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Samtliga rum disponerar idag av garderober med plats för det mesta.

Fantastiskt sällskapsrum i anslutning till det praktiska och moderna köket. Underbar utsikt över Hammarby Kanal, Södermalm och Sofia kyrkan. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök vilket skapar stora sällskapsytor. Lättmöblerat rum med naturlig plats för tv:n, fåtöljen, den stora soffan och matbordet för 10-12 sittande matgäster. Fullt utrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, ugn samt induktionshäll. Bra förvaring bakom vita skåpluckor och bra arbetsytor.

I anslutning till lägeheten finner ni förrådet som ingår till lägenheten. Tar ni hissen till våning 3 når ni föreningens trevliga innergård med sittgrupper och lekplats. Även här har ni en magnifik vy över Sofia kyrkan, Södermalm och Hammarby Kanal.