BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Aspudden

Schlytersvägen 64, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 180
  • 3071
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna gaveletta med flera fönster i två väderstreck på en attraktiv adress endast ett stenkast från T-bana! Lägenheten har ett fint stort kök, härligt allrum samt en skrivbordshörna som också kan byggas om till en stor garderob. Här bor ni i hjärtat av Aspudden, välkommen på visning!

 

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Hall med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för hatthylla och skoställ samt byrå eller fler garderober för den som önskar.

Kök
Stilrent kök med mörka köksluckor och bänkskiva i ek samt vita kaklade väggar ovanför. Köket har god förvaring genom underskåp och överskåp samt att det får plats med ett matbord. Köket är utrustat med ugn, induktionshäll, micro, fläkt, kyl/frysfack och diskmaskin.

Allrum
Allrum med ljus parkettgolv och vita väggar. Plats för säng, soffa, soffbord och arbetshörna. Vid arbetshörnan går det bra att installera skjutbara dörrar för extra garderob. Två fönster finns här vilket skapar en väldigt fint ljus i allrummet.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med spegelskåp, WC, handfat, dusch.