BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Adventsvägen 3, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 3708
  • 2793
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet på ett perfekt läge i Midsommarkransen med balkong!
Lägenheten har öppen planlösning med flera fönster vilket skapar ett fint ljus! Det finns också möjlighet att göra om den till en mini-3:a!
Här bor ni närheten av T-bana, restauranger, matvarubutiker samt ett stenkast från Svandammsparken!
Välkommen på visning!

Den disponeras enligt följande:

Hall
Hall med parkettgolv och vita väggar. Plats för skoställ och hatthylla samt garderob. Det finns också plats för en byrå för den som önskar extra förvaring.

Kök
Kök med parkettgolv och vita köksluckor samt mörk bänkskiva och vita kaklade väggar ovanför. Köket har bra med förvaring genom underskåp och överskåp samt extra förvaring genom underskåp bredvid köket. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, micro, spishäll, diskmaskin, fläkt och avfallskvarn.

Allrum
Allrumet med parkettgolv och vita väggar har en öppen planlösning med kök. Här får ni plats med soffa och soffbord samt TV-möbel. Här finns det också ett extra utrymme där säljarna idag har ett stort matbord med plats för flera personer. Det rummet kan med enkelhet delas av till ett mindre sovrum/kontor.

Sovrum
Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Stor garderob med skjutbara dörrar. Här finns det idag en dubbelsäng med nattduksbord.

Badrum
Helkaklat badrum med svart klinkergolv med vita fogar och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, dusch med duschväggar, kommod, tvättmaskin, torktumlare. Badrummet har också ovanpå tvättmaskin och torktumlare skiva för extra förvaring samt överskåp.