BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östra Orminge

Björkholmsvägen 60

  • 4 rum och kök
  • 106 kvm
  • Såld
  • 3970
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till detta välplanerade och totalrenoverade radhus i barnvänliga Östra Orminge! Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer, skola och butiker.

Huset ligger bra till på gården och har ett fritt inssynsskyddat läge från terrassen och balkongen. Bostaden har under de senaste åren renoverats till att vara i det skick det är idag med inredd vind. Tre rymliga sovrum, vardagsrum, kök med matplats, allrum samt nytt duschrum med tvättdel och duschdel. Detta hem måste upplevas på plats!

Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall

Välkomnande hall med plats för klädavhängning. Trevligt ljusinsläpp från fönster invid dörr. Klinker på golv och målade väggar.

Kök med matplats

Rymligt och renoverat kök med bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl/frys, glaskeramikhäll, diskmaskin, ugn och fläkt. Kakel i vitt mellan vägg och skåp, luckor i ek och arbetsbänk i komposit. Praktisk köksö med plats för ytterligare förvaring och bänkytor. Naturlig plats för stort matbord i burspråk med breda fönsterpartier som gör att ljuset strömmar in. Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum 1

Fint sovrum med plats för säng och garderob. Parkettgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i fin tapet. Härifrån når man den generösa balkongen i ogenerat läge med plats för mindre sittgrupp.

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och byrå. Parkettgolv och tapetserade väggar. 

Wc

Rymlig wc med toalett, handfat i kommod och spegel. Här finns möjlighet att skapa duschrum eller tvättstuga om så önskas. Klinker på golv och kaklade väggar. 

NEDRE PLAN

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Parkettgolv, målade väggar varav en vägg är klädd i vacker tapet. Från vardagsrummet når man den härliga altanen i ogenerat läge.

Badrum

Påkostat och renoverat badrum från 2017 med dusch, handfat, spegel och wc. Vackert klinker med elvärme på golv och kaklade väggar.

Klädkammare

Praktisk och rymlig klädkammare med plats för klädförvaring.

VINDSPLAN

Sovrum 3/Allrum

Fint sovrum/allrum med plats för dubbelsäng och sängbord alternativt större soffa och soffbord. Parkettgolv och målade väggar.