BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden

Vinthundsgatan 84

  • 3 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • Såld
  • 336
  • 4808
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära och eftertraktade Järvastaden finns nu en möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, en toppfin 3:a med en fantastiskt uteplats på ca 20 kvm. Här erbjuds alla tänkbara bekvämligheter som öppen planlösning, stora fönsterpartier och goda förvaringsmöjligheter.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp som tillsammans med ett genomgående toppskick skapar en härlig atmosfär och boende utöver det vanliga.

Vidare finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett stort vardagsrum i anslutning till köket som erbjuder mycket goda sällskapsytor, ett modernt kök med perfekt utrymme för matplats, två harmoniska sovrum, helkaklat badrum utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare, stor uteplats på ca 20 kvm med solchanser förmiddag och eftermiddag/kväll Goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt en klädkammare som även kan användas som  förråd.

Järvastaden har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

Varmt välkommen på visning.


- Fantastisk uteplats på ca 20 kvm
- 3:a med optimal planlösning
- Modern lägenhet i öppen planlösning
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Helkaklat badrum
- Stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Nära naturområden som Igelbäcksreservatet med populära
  Ursviks motionsanläggning
- I området finns både förskolor och skolor
- Utmärkta kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg
- Stort förråd i källaren