BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Strand

Fabrikörvägen 10A

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 1420
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en toppfin och vattennära 3:a om totalt 110 kvm golvyta i attraktiva Nacka Strand! Ett fantastiskt, sjönära läge - mitt emot Djurgården. Här bor du toppmodernt endast ett stenkast från havet och bara några minuter från Stockholms innerstad. Var med och följ hur en av Stockholms mest exklusiva stadsdelar växer fram.

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning och påkostade materialval. Luftigt och inbjudande! Lägg därtill den fantastiska uteplatsen med utsikt över Stockholms inlopp.

Boendet erbjuder dessutom ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Biorum, leveransrum för matleveranser och hobbyrum. I huset finns garage. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen på vanligt busskort. Här bor du nära Nacka Forum och ICA Maxi Nacka. Här bor du dessutom nära Nackareservatet och Hellasgården som erbjuder aktiviteter för såväl stor som liten!

Ett hem att trivas i helt enkelt - varmt välkommen på visning!